Cum să căutați în tot Craigslistul la nivel național dintr-o dată (2024)

Craigslist este site-ul web pentru orice. Puteți găsi totul pe Craigslist, inclusiv servicii, formulare de discuții, lucruri de vânzare, liste de locuri de muncă, comunități și chiar case. Cu toate acestea, nu vă permite să căutați întregul site dintr-o dată și puteți căuta în listă pe Craigslist într-un anumit oraș. Acest lucru limitează o listă doar în oraș, iar utilizatorii pot pierde diverse înregistrări în afara orașului.

Neputând căuta în toată țara, pierdeți o mulțime de articole Craigslist pe care le-ar putea găsi interesante. În acest articol, vom discuta despre cum puteți căuta în toate Craigslist simultan.

VERIFICAȚI ȘI:Top 10 site-uri precum Craigslist: site-uri clasificate gratuite

Căutați în toate Craigslist Nationwide 2023

1. Allcraigslistsearch.com

Alegerea mea numărul 1 este Allcraigslistsearch.com – am găsit că acesta este cel mai ușor de utilizat și returnează cele mai bune rezultate din întreaga SUA. Acest motor de căutare permite utilizatorilor să caute stat cu stat, mai multe orașe sau la nivel național. De asem*nea, caută Facebook Marketplace, eBay și OfferUp, asigurându-vă că nu pierdeți un anunț. Acestea fiind spuse, cel mai bun mod de a găsi cu ușurință înregistrări este clasificat în funcție de stat, deoarece Allcraigslistsearch.com are capacitatea de a defalca rezultatele căutării oraș cu oraș pentru un anumit stat. Rezultatele căutării pot fi, de asem*nea, extrase direct din Craigslist, ceea ce celelalte motoare de căutare nu fac, această limitare înseamnă că nu returnează întotdeauna toate anunțurile clasificate disponibile.

Vizitati site-ul

2. Căutarea utilizând SearchCraigslist.org

Puteți căuta în toate Craigslist simultan folosind site-ul web SearchCraigslist.org. Site-ul web va returna rezultatul destul de repede. Va trebui să introduceți termenul de căutare pentru a găsi lista pe Craigslist. Site-ul va afișa articole după relevanță și dată.

Căutarea prin relevanță este mai bună atunci când aveți mai multe detalii despre articol, de exemplu, va afișa rezultate mai bune când introduceți iPhone 12 Pro 128 GB. Pentru termeni simpli de căutare, puteți folosi timpul pentru rezultatul căutării.

Site-ul web

3. Căutare Tempest

SearchTempest vă permite să căutați o gamă mai largă de anunțuri online. Nu numai că puteți căuta în listarea Craigslist, dar și pentru listarea Amazon Marketplace și eBay Auctions. Puteți căuta în lista Craigslist în funcție de oraș, site și distanță de la orice anumit cod poștal.

Căutarea pe SearchTempest înseamnă că veți primi o listă din întreaga lume. Dacă doriți să obțineți o listă din întreaga lume, atunci ar trebui să alegeți SearchTempest. Pentru a căuta folosind SearchTempest, urmați pașii de mai jos -

  • Introduceți cuvântul cheie pentru lucrul pentru care doriți înregistrările Craigslist în SearchTempest.
  • Apoi, selectați categoria căreia îi aparține produsul pe care doriți să îl căutați. Categoriile pot fi orice, inclusiv vânzare, case de închiriat, locuri de muncă și multe altele.
  • În continuare, va trebui să introduceți codul poștal și apoi să selectați distanța față de codul PIN pentru ca căutarea să fie executată.
  • De asem*nea, puteți căuta listele pe Craigslist în funcție de stat. Pentru căutarea în funcție de stare, selectați editați locația pe care o veți găsi lângă butonul de căutare. Acum deselectați mai întâi toate statele, apoi selectați statul pentru care doriți să vizualizați anunțurile Craigslist.

Site-ul web

4. CPlus pentru Craigslist

Aceasta este o aplicație mobilă, care vă permite să căutați Craigslist pe baza locației geografice. Folosind CPlus, puteți căuta articole în orașele din apropiere. Mai mult, vi se oferă sisteme avansate de filtrare și sortare prin care căutarea anunțurilor Craigslist poate fi mai ușoară și mai rapidă. De asem*nea, aplicația vă permite să salvați căutările, astfel încât să nu repetați aceeași căutare.

În plus, aplicația este gratuită, deși are un abonament plătit pentru funcții avansate, cum ar fi funcționalitatea de alertă. Puteți avea diferite vizualizări pentru rezultatul căutării, cum ar fi vizualizarea hărții, vizualizarea foto mare, vizualizarea fotografie + descriere, vizualizarea grilă de fotografii și vizualizarea albumului foto.

Site-ul web

5. Căutați în toate mesajele nedorite

Search All Junk face căutarea articolelor de pe Craigslist mult mai ușoară. Puteți căuta cu ușurință articolul specific în categorie. Search All Junk caută lista nu numai pe Craigslist, ci și pe alte site-uri web de schimb disponibile online.

Puteți filtra rezultatele căutării în funcție de dată sau regiune. Folosind un filtru de căutare, puteți specifica elementele de căutare și veți găsi articole care se potrivesc preferințelor dvs. De asem*nea, aplicația web are o opțiune de căutare avansată care poate fi folosită pentru a căuta anumite modele de mașini sau alte articole similare.

Indiferent ce căutați, fie că este vorba de mobilier, articole de papetărie sau orice altceva, puteți găsi înregistrări mai bune folosind aplicația web Search All Junk.

Site-ul web

6. Căutarea utilizând Căutarea Google

Nu în ultimul rând, puteți obține o listă de articole de pe Craigslist folosind căutarea Google. Este una dintre cele mai bune moduri de a căuta în tot Craigslist simultan. Pentru a începe, pur și simplu accesați motorul de căutare Google.

Acum, în bara de căutare, tastațisite:craigslist.orgpentru a configura operatori de căutare pentru Craigslist.

Dacă căutați un anumit articol, atunci căutarea dvs. ar trebui să fie casite:craigslist.org [articol]unde articolul ar trebui să fie ceva pe care îl căutați.

De exemplu, dacă căutați iPhone-uri, atunci căutarea dvs. ar trebui să fiesite:craigslist.org iPhone-uri

Acest lucru va returna toate listele legate de iPhone-uri de pe Craigslist.

CITEȘTE ȘI:Top 5 site-uri similare ca Fingerhut.com – Cumpărați acum, plătiți mai târziu!

Cuvinte finale

Așa puteți căuta în tot Craigslist simultan. Folosind aceste metode, puteți găsi cu ușurință ceea ce căutați pe Craigslist. Folosind metodele de mai sus, nu va trebui să petreceți mai mult timp căutând articolele de pe Craigslist. Poți găsi imediat ceea ce cauți. Sper că acest articol v-a fost de ajutor și v-a ajutat să căutați simultan în tot Craigslist.

Cum să căutați în tot Craigslistul la nivel național dintr-o dată (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 6205

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.